Гледай онлайн Под прикритие

Под прикритие

БНТ е продала на световен дистрибутор правата за разпространение на първия сезон на култовия сериал "Под прикритие", гласи съобщение в сайта на телевизията.

Сделката е финализирана днес в Кан. Тя ще бъде официално обявена утре вечер на специалното представяне на сериала "Под прикритие" на най-големия международен пазар за кино и телевизионни продукции в Европа, известен като Нит Ком.

Купувачът, американската продуцентска и дистрибуторска компания Ню Филмс със седалище в Лос Анджелис, е един от най-мощните играчи на международния пазар в разпространението на холивудски и европейски продукции.

Сделката е безпрецедентна за БНТ. За пръв път телевизионен сериал от малък пазар като България, влиза в каталога на световна компания с права за разпространение в цял свят, категорични са от БНТ.

Програмният директор на телевизията Севда Шишманова уточни, че сумата, която компанията дава като минимална гаранция, е сериозна оценка за качествата на сериала "Под прикритие". Не случайно той се превежда на два езика - английски и испански, интерес към лентата има не само в САЩ, а и в Латинска Америка. Там филмът ще бъде разпространен от партньорската компания на Ню филмс - Lions Gate.

Под прикритие - Първи сезон
Под прикритие - Първи сезон Под прикритие - Първи сезон

"ПОД ПРИКРИТИЕ" е реалистичен и модерен поглед върху престъпния свят в България. Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията.
За първи път зрителят ще разбере кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност.
Историите във филма са почерпени от истински събития, случили се през последните години в България.
"Под прикритие" е класическа криминална поредица, изпълнена с много напрежение, психология, динамика, екшън и обрати....


Под прикритие - втори сезон
Под прикритие - втори сезон Под прикритие - втори сезон

Продуцентът Димитър Митовски потвърди информацията, че вече е в ход подготовката за втория сезон на най-новия криминален сериал на БНТ „Под прикритие“. „Мислим да разширим сюжета, като предвиждаме да включим в сценария Интерпол и българската мафия в Европа.”

Голям интерес вече са проявили едни от най-големите италиански продуценти Марио Скуиланте и Масимо Теранова. Звездите на сезонния сериал на обществената телевизия бяха в Рим по повод празника на българското кино. Почитатели на „Под прикритие” дойдоха в римския Дом на киното...


Гледай онлайн епизоди на Под прикритие