Гледай онлайн Малкълм

Малкълм

„Малкълм“ (на английски: Malcolm in the Middle) е американски комедиен сериал носител на наградите Еми, Грами и три пъти номиниран за Златен глобус в категория ситуационна комедия, създадена от Линууд Бумър за мрежата на Fox Network.

Шоуто представя Франки Мюниц като Малкълм, третият по големина от четири, по-късно пет, а накрая шест, деца в семейството. Най-големият, Френсис, е пратен във военно училище, оставяйки тримата си братя: Рийс, Малкълм и Дюи да живеят вкъщи. Малкълм е вторият по големина от тримата. Сериалът проследява Малкълм и ненормалния живот на семейството му.

Сериалът се различава от много други с това, че Малкълм разчупва стената между сцената и публиката и говори директно на зрителя. Сниман е само с една камера и не е използван нито запис на смеещи се хора, нито истинска публика в студио. Както повечето едночасови драми, този половин-часов сериал е сниман на кино лента. Шоуто бързо придобива широк зрителски интерес, започвайки с публика от 23 милиона за първия и 26 милиона за втория епизод.

Малкълм Първи сезон
Малкълм Първи сезон Малкълм Първи сезон

Този изобретателен сериал разказва историята на момче, което въпреки необичайно високия си коефициент на интелигентност има дарбата, дори желанието, да се замесва постоянно в неприятности. Братята на Малкълм по нищо не му отстъпват... е може би не са толкова интелигентни, но за сметка на това ако Малкълм случайно не е измислил някоя глупост, то Рийз, Франсис и Дюи вече са забъркали някоя каша наполовина, ако не изцяло. В тази ситуация мама Луис е напълно безпомощна, но все така грижовна към своите малки разрушители. Освен това тя...


Малкълм Втори сезон
Малкълм Втори сезон Малкълм Втори сезон

Лоис - тя е неуравновесена. Работи в местен супермаркет. Тя е била много мила със Френсис, но след като той е бил много лошо дете тя става строга майка. Когато някое от децата и? я ядоса тя го наказва, а ако е наистина сериозно, тя ги гони от къщи. И синовете, и съпругът и? се страхуват от нея, защото наказанията и? или не са най-обикновени, или са с голяма продължителност.

Хел - пада си по откачени неща. Той е леко "луд". Когато някой от синовете му направи много, много голяма беля, той започва да говори на много...


Малкълм трети сезон
Малкълм трети сезон Малкълм трети сезон

В началото са представени само 4 деца. Петото дете, ново бебе, е представено в четвъртия сезон на шоуто, въпреки че полът му не се споменава преди пети сезон. Момчетата са от голям към малък: Френсис, Рийс, Малкълм, Дюи, и Джейми. В последния епизод Лоис открива, че е бременна с шесто дете. Франки Мюниц (Малкълм), Брайън Кренстън (Хел), Джъстин Бърфийлд (Рийс) и Ерик Пер Съливан (Дюи) са единствените актьори, които взимат участие във всеки епизод.
Сериалът се различава от много други с това, че Малкълм разчупва стената между...


Малкълм четвърти сезон
Малкълм четвърти сезон Малкълм четвърти сезон

В началото са представени само 4 деца. Петото дете, ново бебе, е представено в четвъртия сезон на шоуто, въпреки че полът му не се споменава преди пети сезон. Момчетата са от голям към малък: Френсис, Рийс, Малкълм, Дюи, и Джейми. В последния епизод Лоис открива, че е бременна с шесто дете. Франки Мюниц (Малкълм), Брайън Кренстън (Хел), Джъстин Бърфийлд (Рийс) и Ерик Пер Съливан (Дюи) са единствените актьори, които взимат участие във всеки епизод.
Крейг - Колега на Лоис в супермаркета, който е тайно влюбен в нея и понякога...


Малкълм пети сезон
Малкълм пети сезон Малкълм пети сезон

Създаден и изпълнителната, произведени от "Еми", носител на наградата писател Linwood Boomer, това изобретателска половин час серия е видяна през очите на Малкълм (Frankie Muniz), редовен високо дете на училище, се опитва да се движите си проправи път през живота, въпреки че различни препятствия, хвърлен впътя си - пълно неразбиране на момичетата, постоянна тежест на masterminding планове за себе си и братята си или от неприятности и нещастни работа в Лъки Паметна ... да не говорим за тежък случай на наградата на тревога....


Малкълм шести сезон
Малкълм шести сезон Малкълм шести сезон

Сериалът проследява живота на семейство от шест (по-късно седем, а след това и осем), както и звезди Frankie Muniz в главната роля на Малкълм, повече или по-малко нормално момче, което тестове в гений ниво, той се радва да си умен, но презира се налага да участват в уроциза надарени деца, които са подигравани от други студенти, които ги наричат ??"Krelboynes". Jane Kaczmarek е арогантен, Малкълм авторитарна майка, Лоис, и Bryan Cranston играе си неангажирани, но любящ баща, Хал. Кристофър Мастерсън играе най-възрастния брат...


Гледай онлайн епизоди на Малкълм